Rendezvényeink

Rendezvényeink ingyenesen látogathatók a nem könyvtári tagok számára is.

________________________________________________________________________

 

2020. március 24., kedd, 16 óra
ELMARAD!
OLVASÓKLUB

A könyvtárban immár több éve működő olvasóklub szeretettel várja azokat, akik szeretnének egy folyamatosan bővülő, jókedvű társasághoz csatlakozni! Minden hónapra jut egy közösen kiválasztott könyv, amelyről honlapunkról és a Facebook oldalunkról is tájékozódhat! De ha nem olvasta a javasolt művet az sem baj, jöjjön el és hallgassa meg a többiek könyvajánlóját. Meséljen kedvenc olvasmányairól nekünk!
Az erre a hónapra ajánlott könyvek:
Charlotte Link - Fogócska
Charlotte Link - Figyelő szemek

Nem csak jó társasággal, de teával és süteménnyel is várjuk olvasni és beszélgetni szerető olvasóinkat!

 

2020. április 14., kedd, 16 óra
ERZSÉBET KIRÁLYNÉ KULTUSZA ÉS UTAZÁSAI A GYŰJTŐ SZEMÉVEL

„Gyűjtőként és rajongóként kislány korom óta a témával foglalkozom. Tevékenységem egyik része, az előadásokon túl, hogy Sisi és családja kastélyait felkeressem, és láthassam élőben a róla készült alkotásokat, festményeket és szobrokat is. Minden helyszínt korhű ruhában látogatok meg, ezzel is tisztelegve a királyné emléke előtt.”- írja magáról Kordásné Szász Melinda környezetkutató-ökológus és pedagógus, a Karikó János Könyvtár vendége.

 

2020. április 28., kedd, 16 óra
OLVASÓKLUB

Történelem lírában – Gyócsi László

Különleges vendége lesz az áprilisi olvasóklubnak. Gyócsi László, író-újságíró Történelem lírában címmel tart előadást, amelyet a “Fejszecsattogás a Horthy dűlőn” című kisregény bemutatása követ. Az író-olvasó találkozót dedikálás és beszélgetés követi. Nem csak jó társasággal, de teával és süteménnyel is várjuk olvasni és beszélgetni szerető olvasóinkat!

Wekerle Sándor III. könyvtári állománygyarapítási pályázat