There are no translations available.

Archívum

A TÁMOP-os pályázati határidőnek megfelelve a könyvállomány fele, 12 ezer kötet számítógépes adatrögzítése megtörtént.

Az időközben vállalt foglalkozások és rendezvények sikeresek voltak tartalmát és látogatottságát tekintve is.

 • A barackfa meséje című előadás Bölöni Réka előadásában, 90 fő részvételével. - 2010.10.20
 • Pekli Erika és Kósa Zoltán kiállítás megnyitója teltházas, jó hangulatú, 70-80 résztvevővel. - 2010.10.15
 • Ügyes kezek játszóház - kézműves foglalkozás, majd a Hokkedli bábszínház előadásában Az égig érő paszuly 80 fő részvételével. - 2010.10.10
 • Tájérték-nap rendezvénye a Könyvtárban, 18 fő részvételével. - 2010.10.07
 • Gesztenyés napok foglalkozás 26 első osztályossal, majd helytörténeti beszélgetés 10 fővel. - 2010.10.05
 • Keresztes Nagy Árpád énekmondó, regélős, kobzos két előadása a Könyvtárban, összesen 120 fős hallgatósággal. - 2010.09.28
 • Mező Imre Zsolt kiállításának megnyitója, 80 ember részvételével, kitűnő jazz zenével, Szigethy Gábor galériatulajdonos köszöntőjével. - 2010.09.17

Minden rendezvény képi dokumentációja megtörtént, az ehhez szükséges eszköz /Fuji Finepix S1500-as, 10Mp. 12X optikai zoom/ megvásárlásra került.

További rendezvényünk szervezés alatt, köztük egy monstre segélykoncert a vörös iszap károsultjainak megsegítésére (2010.11.14).

A Könyvtár teljes könyvállománya a helyére került /az állomány több mint negyede ömlesztve került ki/, a katalóguscédulák ezres nagyságrendben kerültek pótlásra, a feldolgozott könyvek bélyegzővel való bevételezését pótoltuk.

A könyvtárban a szükséges javítások /ablakmotor, asztalok, székek, korlát, bejárati ajtó/ elkészültek, a riasztó javítása, a tűzbiztonsági felülvizsgálat és a biztonsági kamerák feltétele folyamatban van.

A könyvállomány jelentős változáson, frissítésen esett át. A folyóiratok átrendezésén, a rendelési tartalom megváltoztatásán is túl vagyunk.

A Könyvtár PR tevékenységében az első lépések megtörténtek, a weblap indításra kész, a facebookos oldalunkon 100 fő körüli a regisztráció, a youtube-n látható a Könyvtár bemutatkozó kisfilmje.

A Könyvtári dokumentációk frissítése is elkezdődött /a Könyvtári SZMSZ, teljes leltári nyilvántartás/, néhány már elkészült /Számítógép használati szabályzat, Minőségbiztosítás, Kulcsnyilvántartás/.

Jóna Dávid

 
  There are no translations available.

   
  There are no translations available.

   
   
   
  There are no translations available.

   
  There are no translations available.

   
  There are no translations available.

  Wekerle Sándor III. könyvtári állománygyarapítási pályázat